Nu ook theoriecursus!

11 augustus 2015

Vanaf ca. 1 oktober 2015 biedt Rittenburg ook klassikale theorieles inclusief examentraining. De lessen worden iedere woensdagavond gegeven van 20.00 uur tot 22.00 uur in ’t Poelhuys, Vivaldistraat 4 te Lisse. Deze locatie is ook uitstekend te bereiken via het OV. Na 4 cursusavonden beheers je de  theorie en doe je goed voorbereid examen. Lees verder.

Kosten voor de theoriecursus bedragen slechts EUR 70 voor leerlingen die ook  praktijklessen bij Rittenburg volgen. Anderen betalen een reële EUR 125. Interesse? Voor aanmelding of nadere informatie ga je naar  http://www.rittenburg.nl/aanvragen-of-vragen/ .

Ter ondersteuning van deze klassikale opleiding is het handig om ook over theoriemateriaal te beschikken voor zelfstudie. Voor een volledige zelfstudie via internet biedt Rittenburg al de bekende iTheorie . Leer je toch liever uit een boek, met aanvullend een examentraining via internet, dan bieden we daarvoor tegen dezelfde kosten ook een oplossing. Voordeel hiervan is dat deze laatste optie naadloos aansluit op de cursus.