Geslaagden aan het woord

Wij vragen al onze klanten om een reactie op hun rijopleiding bij Verkeersschool Rittenburg. Hierdoor krijg je een goed beeld van hoe Rittenburg ervaren wordt.

Laat ook een reactie achter →

 • Lina says:

  Hele fijne lessen gehad bij Rittenburg! Dankzij Frank kan ik m’n rijbewijs ophalen. Een aanrader dus neem lessen bij Rittenburg!

 • Anoniem says:

  In 1 keer geslaagd door de goede lessen en het vertrouwen dat je word gegeven. Ik ben altijd erg zenuwachtig maar ook daar is Rittenburg geschikt voor.

 • Brent says:

  Dankzij de gezellige en leerzame lessen van Rittenburg in 1 keer geslaagd! Bedankt voor alles!

 • Marco says:

  In één keer geslaagd dankzij Mo’s goede lessen. Bedankt!

 • Merel says:

  Frank is een hele goede instructeur! Het is altijd gezellig in de auto! Er wordt goed les gegeven! Als je hier lest dan ga je met vertrouwen je examen in!

 • Inger says:

  Frank en vooral Mo bedankt voor de fijne lessen, het geduld en de gezelligheid!

  Na de tussentijdse toets het volste vertrouwen in het examen, en dat bleek terecht. Erg blij met het behalen van mijn rijbewijs! Bedankt voor alles!

 • Rebecca Vlak says:

  Super prettige rijlessen gehad bij Rittenburg! Altijd gezellig en een goede sfeer, maar ook zeker leerzaam. Verbeterpunten worden op een prettige manier besproken, wat bijdraagt aan het rijden met meer zelfvertrouwen. Inmiddels alweer 3 maandjes geslaagd, en ik rij vol zelfvertrouwen zelfstandig!!
  Kort gezegd, lessen bij Rittenburg is een heel goed idee!!!!

 • Niels van Beek says:

  Ik heb bij Rittenburg vertrouwen opgebouwd om veilig deel te nemen aan het verkeer. Met veel geduld en heldere instructies ben ik goed op weg gegaan naar mijn praktijkexamen. De dingen die ik bij deze rijschool heb geleerd, zal ik nog altijd meenemen bij het autorijden. Dankzij rijschool Rittenburg ga ik zeker de weg op en zit ik relaxed in de auto 🙂 bedankt voor alle moeite!!

  Groeten,
  Niels

 • Sandra van Polanen says:

  Bedankt voor alles. De lessen en de duidelijke communicatie. Lucas heeft het erg naar zijn zin gehad en veel geleerd. Lucas Does gefeliciteerd je bent in 1x geslaagd

  groetjes Sandra van Polanen

 • Loïs says:

  Het leren autorijden is best moeilijk. Maar door Rittenburg is het wel heel leuk! Ik keek elke keer weer uit naar de les. En uiteindelijk in 1 keer gelaagd, dat zegt voor mij genoeg! Een super goede rijschool dus.
  Bedankt voor alle lessen en alle gezelligheid Frank!

 • Leonie says:

  Echt een super leuke tijd gehad met Frank.

  Leuke, duidelijke en leerzame lessen met een hoop gezelligheid.

  Frank, je hebt me echt door het examen geholpen. Super bedankt! Kan niet wachten tot ik het pasje in bezit heb en zelfstandig de weg op mag. 🙂

 • Iris R says:

  Dankzij Rittenburg in 1x geslaagd voor mijn rijbewijs! Theorie ook in 1x behaald dankzij de cursussen die ik bij jullie heb gehad op de woensdag avond.

  Super bedankt voor de leuke en leerzame lessen Hans!

 • Iris says:

  Dankzij Rittenburg in 1x geslaagd voor mijn rijbewijs! Theorie ook in 1x behaald dankzij de cursussen die ik bij jullie heb gehad op de woensdag avond.

  Super bedankt voor de leuke en leerzame lessen Hans!

 • nancy says:

  Bedankt hans, voor je geduld en inzet. Jij hebt mij over mijn rijangst heen geholpen. Ik rijd nu bijna dagelijks in mijn eigen auto’tje door haarlem heen. Dat had ik voorheen nooit kunnen bedenken. Super trots en blij, dat het gelukt is. Zou jullie rijschool zeker bij anderen aanraden.

 • Dana Roskam says:

  Nog steeds super blij met mijn roze pasje! Thank you Rittenburg 🙂

 • Kevin Tijsen says:

  hey frank bedankt voor alle leuke lessen die ik heb gehad waar in ik veel heb geleerd en gelachen waardoor ik nu alleen in de auto aan het verkeer mag deelnemen.

 • Luke says:

  Frank, dank je voor alle leuke lessen! In een keer geslaagd! Voelde altijd op mijn gemak en je maakt alles duidelijk! Ik raad iedereen aan om bij Rittenburg rijles te doen!

 • Danny de Rooij says:

  Rittenburg is een heel fijne rijschool die jou goed begeleidt vanaf je eerste meters in de auto tot en met aan je examen.

  Frank, bij deze wil ik je nogmaals heel erg bedanken voor de rijlessen, waarvan ik zoveel heb mogen leren en die altijd gezellig en ontspannen waren!

  See you on the road!

  Groetjes, Danny

 • Thomas Litan says:

  Frank en Hans, bedankt voor alles! Na jullie leuke en leerzame lessen mag ik nu zelf de weg op 🙂 Rittenburg: een aanrader!

 • Maurice says:

  Heyy Frank en Hans heel erg bedankt voor de leuke lessen blij dat ik nu zelf mag rijden

 • Dana Roskam says:

  Frank,

  Bedankt voor alle leuke lessen, het was niet altijd makkelijk maar het was het zeker waard!! Super blij dat ik nu veilig en zelfstandig de weg op kan 🙂

  bedankt!

 • Owen says:

  Frankie! bedankt voor alles en ik heb genoten van onze rijlessen! ik zal je aanraden bij mijn vrienden en kennissen!

 • Romy Broekhof says:

  Frank heel erg bedankt voor het behalen van mijn rijbewijs! Het was altijd heel erg gezellig maar ik ben blij dat ik nu alleen de weg op mag.

 • Roos says:

  Heel erg bedankt Frank! Heb leuke en vooral leerzame lessen bij je gehad! Zeker een aan te raden rijschool

 • Megan Bakker says:

  Frank, onwijs bedankt voor de leuke en leerzame lessen. Door jou kan ik nu veilig en met een zeker gevoel de weg op!

 • Bonno Zwaan says:

  Onwijs goede leraar ben je Frank! Veel lol gehad om alles maar ik rij nog exact hetzelfde sinds ik ben geslaagd! Ik ben je eeuwig dankbaar

 • Sjoerd says:

  Frank,
  Ontzettend bedankt voor de goede en altijd gezellige lessen! Dankzij jou heb ik in één keer me rijbewijs gehaald! Frank bedankt voor alles!

 • Nienke Cornelissen says:

  Ik heb het prima naar m’n zin gehad bij verkeerschool Rittenburg.
  Duidelijkheid is waar ik van houd en tijdens de lessen kwam dit heel goed naar voren. Het was gezellig en de sfeer was altijd ontspannen, juist tijdens en voor mijn examen ;).

  Frank, bedankt voor alle lessen en de gezelligheid! Er was niets op aan te merken!

  Groetjes, Nienke

 • Jamie van Ruiten says:

  Frank, bedankt voor de gezellige en leerzame lessen! Je bent een topperrrrr!

 • luuk van Beek says:

  hey frank,

  bedankt dat je altijd zo begripvol bent geweest en voor de goede lessen en leuke tijd met jou in de auto.

  ik zie je vast nog wel een keer, groetjes luuk

 • Maarten van 't Wout says:

  Beste Hans (& Frank),

  Ontzettend bedankt voor de goede en fijne lessen die geresulteerd hebben in 1 keer slagen. Ik kom jullie vast nog wel eens tegen op de weg!
  Groetjes,

  Maarten van ’t Wout

 • Koen Heemskerk says:

  Frank en Hans!
  Ik ben heel erg tevreden over het eindresultaat! Onwijs bedankt voor de lessen, en alles wat erbij hoort.

  Fijn dat jullie zo flexibel waren met lestijden en -dagen, er kwam namelijk nogal eens wat tussen, haha.

  Nogmaals bedankt, ik zie jullie vast nog wel eens rijden!

  Groeten,

  Koen

 • Denise Feeleus says:

  Hi Frank

  Zonet geslaagd bij de 2e poging voor mijn rijbewijs dankzij jouw lessen.

  Na de gezellige, fijne en leerzame rijlessen kan ik wel zeggen dat ik straks met een fijn en zeker gevoel de auto in kan stappen.

  Heel erg bedankt voor de lessen en de gezelligheid! 🙂

  Groetjes, Denise

 • Stephanie van der Meer says:

  Hooooi Frank en Hans,
  Super bedankt voor de afgelopen , jaren , ja jaren. 🙂 Het duurde ff maar dan heb ik ook wat. Eindelijk mijn rijbewijs ! Heel erg bedankt voor jullie geduld en aandacht voor mij om dan toch eindelijk tot deze uitslag te komen.

  Rittenburg is zeker een goede rijschool , die persoonlijk is en is zeker flexibel in lestijden. Heel veel plezier met je andere klanten 🙂 En ik zie je nog wel op de weg !

  Groetjes,

  Stephanie

 • Robin Butter says:

  Hoi Frank & Hans,

  Heel erg bedankt voor alles wat jullie mij geleerd hebben!

  En zo leuk dat ik nu als 17 jarige gewoon een rijbewijs heb.

  Ik heb altijd plezier gehad in de lessen en ik ben zo blij dat ik in 1 keer geslaagd ben!

  Groetjes Robin

 • Melvin says:

  Frank!
  Bedankt voor alle leuke, gezellige en natuurlijk ook zeker leerzame lessen de afgelopen tijd. Ik ben nooit met tegenzin bij je in de auto gestapt, en hoe vervelend sommige situaties soms ook zijn, jij wist er altijd wat leuks van te maken!

  Frank, bedankt voor alles!

 • Floris Verheij says:

  Hee Frank en Hans,
  Ik wil jullie onwijs bedanken voor alle leuke en leerzame lessen. Ik had het altijd hartstikke naar me zin tijdens de rijlessen, en ik stapte altijd met zin de auto in bij jullie! Duurde effe, maar ik heb hem wel.

  Veel succes met jullie nieuwe klantjes, en ik kom jullie vast nog wel tegen in het verkeer.

  Groeten Floris

 • Jennifer Wijnhout says:

  Hey Frank!
  Helemaal top, gewoon in 1 keer mijn rijbewijs gehaald! En dat allemaal dankzij jouw ontzettend leuke en leerzame rijlessen. Ondanks dat ik niet altijd even vrolijk was, kreeg jij een lach op mijn gezicht, iedere keer weer! Het was alleen maar lachen in de auto, maar tegelijk heb ik ook geleerd hoe belangrijk het is om serieus in het verkeer te zijn. Ik wil je heel erg bedanken voor alles, je hebt mij zoveel zelfvertrouwen gegeven, waardoor ik er bijna fluitend door alles heen ging. Het zal wel erg saai worden, zonder jou naast me in de auto… Maar daar zal ik vast wel iets op verzinnen! Kortom, een betere rijschool en zeker een betere rij-instructeur had ik mij niet kunnen wensen! Ontzettend bedankt!

  Groetjes, Jennifer.

 • Danny says:

  Heeey Hans en frank,

  Nou ik heb hem!!!!!! In een keer gewoon!!! Super Hans wat jij mij alles aangeleerd heb, echt super!!!! Ben echt blij!!! Dus ik denk dat ik wel nog eens tegen kom, maar dan in me Block busje… Hahaha!!!

  Gr. Danny siemer

 • Wilbert Wouters says:

  Beste Hans,

  Bedankt dat je mij alles van het autorijden hebt willen leren, heb een ontzettend leuke tijd met je gehad en vooral veel geleerd..!!

  Ik zal je vast nog wel een keer zien rijden!

  Bedankt

  Wilbert.

 • Sam Aardema says:

  Beste Hans,

  Onwijs bedankt voor de lessen. Geen minuut ging voorbij zonder dat ik iets leerde. Het feit dat ik hem in korte tijd en in een keer haalde heb ik ook zeker aan jou te danken.

  De eerste rit naar m’n werk zit er inmiddels weer op. Piece of cake!

  Ik zal ook Rittenburg aan elke aspirant coureur aanbevelen!

  Groeten,

  Sam

 • Anne van der Raadt says:

  Hoi Frank!

  Rijbewijs in the pocket! En dat natuurlijk dankzij de leuke en leerzame lessen. Het was altijd gezellig in de les, en ik heb er veel van opgestoken. Bedankt voor het vertrouwen en ik zal zwaaien als ik je tegenkom in mijn Mini!

  Ontzettend bedankt!!

  Groetjes Anne

 • Agnes van Beeren says:

  Hoi Hans,
  3 x is scheepsrecht.Maar nu eindelijk in de pocket.Ik wil je hartelijk danken voor je lessen.Was altijd lekker relaxt met je tijdens de lessen.Ik heb alleen spijt dat ik niet vanaf het begin bij je ben gaan lessen.Ik zal je vast wel eens tegen komen op de weg.En je weet waar je naar moet kijken een paarse panda.

 • Rens Bergwerf says:

  Hoi Frank,

  Bedankt voor de heerlijke lessen ook al was het maar kort! Had ik maar op mijn 18 me lessen bij jou genomen dan had ik nu dik 12 jaar me rijbewijs gehad. Ik heb altijd erg moeten lachen om je droogheid en opmerkingen! Bedankt voor alle tips en de goede zorgen!Succes verder met de rijschool en ik zie je wel op het circuit.

  Groetjes,

  Rens

 • jelle says:

  Hoi Frank.

  Enorm bedankt voor alle wijze verkeerslessen en tips. Mede door jou ben ik fluitend naar m’n rijbewijs gereden. De goede sfeer in de auto en jouw vertrouwen in mij deden wonderen!

  Ik zal zwaaien als ik je zie.

  groetjes
  jelle

 • Erik says:

  Beste Hans en Frank,

  Bedankt voor alle leuke tripjes door de bollenstreek (en ver daarbuiten natuurlijk)! Als alles goed gaat kan ik aanstaande donderdag dat roze kaartje ophalen en zelf op pad. Gelukkig heb ik ‘m ook nog eerder gehaald dan m’n neefje. Als ik jullie nog eens tegenkom op de weg zal ik wel zwaaien aangezien seinen en toeteren niet mag.

  Groet,

  Erik

 • Nancy says:

  Beste Hans en Frank,

  Bedankt voor de leuke en gezellige lessen! Ik keek ernaar uit en reed met veel plezier elke week! Ik kan niet wachten tot ik dat rijbewijs echt in mijn handen heb ;)!

  Groetjes Nancy

 • Tim says:

  Frank, Hans,

  Super bedankt voor alle steun opweg naar m’n rijbewijs. Ben blij dat ik hem heb!

  De lessen waren gezellig (en leerzaam natuurlijk), ik had elke keer weer zin om te rijden. Bedankt daarvoor.

 • Esther says:

  Hallo Frank,

  een wat late reactie in je gastenboek, ik heb immers al 2 weken mijn rijbewijs!

  Bedankt, voor je vertrouwen in mijn kunnen tijdens de lessen en de 2 examens. Het heeft wat langer geduurd, maar zoals je zelf al aangaf, er staat niet op je pasje hoelang je erover gedaan hebt. Esther

 • sabrina says:

  Hey Hans en Frank, dan nu eindelijk mijn rijbewijs. Het heeft even geduurd maar uiteindelijk toch gelukt. Hartstikke bedankt en veel succes verder!!!

  Groetjes Sabrina

 • Jasper says:

  Ha die frank,

  Rijbewijs toch maar in 1 keer gehaald. Allemaal te danken aan jouw wijze adviezen en ook die van Hansie natuurlijk. Ben blij dat ik eindelijk de weg op mag!

  Ik ben ook blij dat ik de eer van 100ste examenkandidaat mag dragen. Zeker een mijlpaal voor jou en hans. We komen elkaar nog wel is tegen op de weg!

  Jasper

 • Jelco says:

  Hey Hansie,

  Zoals beloofd heb ik m’n rijbewijs in 1 keer gehaald. Ik wilde je nog even bedanken voor het prima lesgeven en de ontspannen sfeer die er was in de auto, ook als het even wat minder ging!

  Ik zie je op de weg,

  Jelco

 • Nathalie says:

  Beste Hans en frank! nou het is eindelijk zo ver, IK HEB ME RIJBEWIJS! toch besef ik het nog niet echt, maar zoals ik gemerkt heb de aanhouder wint, en uiteindelijk na 3x afrijden heb ik hem! ik wil jullie super bedanken voor alles, altijd goede uitleg en als het niet in 1x ging probeerde we het nog een keer totdat het me wel lukte! Het was altijd gezellig in de auto af en toe een grapje, en daarna weer serius verder! als ik jullie tegenkom op de weg zal ik zeker even toeteren! groetjes nathalie Andeweg

 • Niels says:

  hee frankie!

  ik vond het echt erg gezellig met je in de auto. we hebben veel gelachen en lekkere chickies bekeken haha! toch wil ik je nog erg bedanken voor je flexibiliteit. zoals we allebei wel gemerkt hebben had ik vaak dat ik moest verzetten i.v.m. school en dergelijke. verder heb ik het met veel plezier gedaan, maarja toch moet dat examen een keer gehaald worden en dan zit ik niet meer bij je in de auto. jammer he! nogmaals bedankt voor de duidelijke, goede en leuke lessen! je weet naar welke auto je moet kijken he! (blauwe nissan qashqai) ik zal zeker ff zwaaien naar je!

 • Mike says:

  Deze keer geen berichtje aan jou Frank, maar voor Hans.

  Hans, ontzettend bedankt. Door jouw kalme manier van lesgeven en begeleiden was het altijd prettig om in die blauwe auto te zitten. Ging er iets niet, dan probeerden we het gewoon nog een keer tot het wel lukte. Er was geen drang om te presteren, ik voelde me altijd op m’n gemak, van begin tot het eind.

  Het resultaat mag er wezen want ook ik heb gewoon in 1x dat examen doorgeknald.

  Nogmaals bedankt, ik zal zeker flitsen, zwaaien en toeteren.

  Mike

 • Tessa says:

  Hoi Frank,

  Inmiddels is ’t alweer een maandje geleden dat ik m’n rijbewijs heb gehaald! Natuurlijk ben ik daar erg blij mee, zonder jouw rijlessen en geduld was dat nooit gelukt! Bedankt hiervoor! Ik kom je vast wel tegen in ’t verkeer.

  Groetjes, Tessa vd Meer

  ps die foto is niet erg charmant haha

 • Eline says:

  Haaaa Frank!

  Ik denk; ik zet maar meteen al die lovende woorden die ik over je heb op je website. Heel erg bedankt voor alles! Het was gezellig, maar ik heb nu dan toch m’n rijbewijs. Je moet goed uitkijken voor een blauwe Skoda Fabia, grote kans dat ik dr in zit hahaha. Tot ooit!

  Groetjes,

  Eline.

 • Linda says:

  Zo en nu mag ik dan ook eindelijk een reactie plaatsen!

  Frank,

  Ontzettend bedankt voor je enorme geduld, gezelligheid en motivatie! Al vanaf mijn achttiende is autorijden vooral niet mijn hobby, maar het is toch maar mooi gelukt! Het heeft wat geld gekost (maar daardoor heb jij nu wel een mooie iPad en camera, hahaha), het heeft wat tijd gekost en het heeft heel veel geduld gekost, maar ik ben zo blij dat ik m heb nu!

  Wat mij betreft mag je op de site zetten dat iedereen die twijfelt, bang is, faalangst heeft of welke belemmering dan ook, bij jou gaat slagen! Want ik denk dat ik daar het levende bewijs van ben.. 😉

  Bedankt Frank!

  Liefs Linda

 • Lianne says:

  Heeeeeeey Frank!

  Hoe istie?

  Het is alweer een x-aantal maandjes terug.. Maar ben nog steeds super blij met m’n roze pasje!! 😀

  Oke, had ‘m al iets eerder kunnen halen, maarja, wou vast onbewust die gezellige blauwe auto nog niet uit (of zoiets). Die is nu in ieder geval verruild voor m’n moeder d’r autotje (automaat.. is dat wel ’n echte auto??) en ’n heeeeel enkele keer m’n pa z’n volvo (heerlijk legaal 130 op de cruise control!).

  Nogmaals bedankt voor alle (ontelbare) gezellige lessen!

  Groetjes,

  Lianne.

 • Wendy says:

  Hoi Frank!

  Zoals beloofd dan maar meteen even een berichtje ;). Ben enorm opgelucht dat ik vandaag m’n rijbewijs in 1 keer heb gehaald! Dat komt mede door de ttt maar vooral door de goede rijlessen! Ik heb een leuke, en zeker gezellige tijd bij je gehad! Heel erg bedankt voor alles Frank en we zien elkaar vast nog wel eens rijden!

  Groetjes Wendy

 • Danique Wareman says:

  Heey Frank!

  Ik moest laatst nog aan je denken, ik had een discussie met mij broer over het invoegen en ik was zo overtuigd van mijn gelijk dat ik zei:’Echt waar, dat heb ik van Frank geleerd! Bel m maar!!.

  Haha;) Ik vond het ook leuke, gezellig, leerzame lessen! Nog elke dag plezier van dat pasje!

  Groetjes

  Danique (noordwijk)

 • Anne van Haaster says:

  Heey Frank!

  Heeeel erg bedankt voor de lessen! Ik heb altijd met plezier bij je in de auto gezeten. Kan het nog steeds niet geloven dat ik ‘m gewoon in 1 keer heb gehaald, mede dankzij de goede instructies en tips! Altijd relaxed en geen probleem als er een foutje werd gemaakt! Wie weet zie je mij over een tijd in m’n eigen autootje
  voorbij sjeezen… Voorlopig zie je me in mn moeders tuut!;) Bedankt voor alles!

  Groetjes Anne

 • Mariëlle says:

  Hallo die Frank!

  Toch nog maar even een berichtje hoor.

  Heb dan in september mijn rijbewijs gehaald met jou ontzettend fijne lesauto….Ik geniet er nog elke dag van!

  Rij tegenwoordig rond ik een zwart peugeotje 106 (en jaja soms de Honda van mijn vriend ook hihi.)

  Er zal ook wel een Honda voor mij komen maar hiervoor ga ik nog even door sparen.

  Ik wil iedereen aanraden die zijn/haar rijbewijs (snel) wil halen naar rijschool Rittenburg te gaan!!

  Goede lessen, gezellig, mooie/makkelijke lesauto en een super instructeur!!

  Bedankt voor alles Frank xxx

 • Manon Vrijburg says:

  Hey Frank,

  Bedankt voor alle leuke lessen, gelukkig heb ik hem nu dan eindelijk!

  Ik heb gister me eerste auto’tje gehad van me vader.

  Het is een rode suzuki alto, dus je zal me wel een keer voorbij zien rijden!

  Groetjes,

  Manon

 • Sam van der Veek says:

  Frank,

  Gisteren 8 december heb ik dan me rijbewijs gehaald. Het was niet in een keer maar 2x ben ik ook heel blij mee. De lessen met Frank waren lekker gezellig. Zeker een positief punt is dat die nooit te laat is. De afspraken goed te maken zijn wanneer jij tijd heb. En het allerbelangrijkste dat het een goeie rijschool is.

  EN IK LEKKER ME RIJBEWIJS HEB.

  Groetjes,

  Sam

 • Stefan Bakker says:

  Vandaag mijn rijbewijs gehaald! Ben er echt blij mee! En het was natuurlijk altijd heel gezellig tijdens het rijden. Frank is beetje een grappenmaker. Maar hij is ook sirieus! Ik had het zeker naar me zin. Ik zal zeker gaan toeteren!

  Nogmaals bedankt!

 • Laura Blokker says:

  Heey Frank!

  Bedankt voor alle leuke en leerzamen lessen. =) en voor alle steun!! Eindelijk heb ik m dan ! Ben er superr blij mee! Ik kom je vast nog wel eens tegen, ik zal dan zeker toeteren.. =)

  Groetjes Laura

 • richard says:

  hee die frank!

  vandaag eindelijk me rijbewijs aan kunnen vragen, denk je eindelijk klaar te zijn gaat de tnt staken duurd het nog langer voor ik hem krijg!

  ik wil je ff bedanken voor de gezellige lessen! het was weer een top tijd!

  we spreken elkaar snel weer en we toeteren wel weer!

  groeten!

 • Eva van der Voet says:

  Hé Frank!

  Het was nog even spannend, maar ik mag toch echt volgende week dat felbegeerde pasje ophalen!

  Ontzettend bedankt voor alle gezellige lessen. Ik zag er altijd weer naar uit om die mooie felblauwe bak in te stappen!

  Tot snel op de weg.

  Groetjes,

  Eva

 • Sophie de Leeuw says:

  Hey Frank,

  Bedankt voor alle lessen. Ben super blij dat ik het in een keer heb gehaald en dat kom deels door die tussentijdse toets. Ik zie je vast nog wel is rijden.

  Groetjes Sophie

 • Marielle Brokaar says:

  Hallo Frank!

  Ik wou je bedanken voor de ontzettend leuke,gezellige, maffe en leerzame lessen! (en dat ik nu mede dankzij jou mijn roze pasje heb!!)

  Ik zal iedereen aanraden die nog aan het zoeken is naar een rijschool naar rijschool Rittenburg te gaan!

  Je krijgt waar voor je geld en de kans is groot dat je in één keer slaagt!

  Plus dat Frank de leukste rijinstructeur is in de bollenstreek!

  Dat kun je toch niet laten schieten?

  En dan de auto niet te vergeten, ontzettend fijne auto om in te leren met nog een leuk uiterlijk ook.

  Als ik je tegenkom zal ik zeker TOETEREN!!

  Liefs,

  Mariëlle

 • Marieke says:

  Hoi Frank,

  Ik wil je graag bedanken voor de lessen die ik van jou heb gehad. Ik vond het altijd erg gezellig bij jou in de auto, maar mag dan nu zonder jou met mn roze pasje op zak gaan rijden.;D Vrijdag heb ik mijn rijbewijs op kunnen halen, en al het eerste ritje kunnen maken van het gemeentehuis naar huis. (Alles en iedereen nog heel, wauw.;) )

  Succes verder, & als ik je is tegen kom zal ik een druk op de toeter geven.;)

  Groetjes,

  Marieke.

 • Nicole says:

  Hee Frank,

  Bedankt dat ik dankzij jou mijn rijbewijs gehaald heb! en dat nog in 1 keer ook!

  ik vond het altijd heel gezellig en ook erg leerzaam. Ik vond het leuk dat ik ook overal kwam!

  Bedankt voor de gezellige lessen ik als ik je tegenkom zal ik even toeteren, haha

  Groetjes Nicole

 • Tom says:

  Hee Frank,
  Ik wil je graag bedanken voor de leerzame en gezellige lessen waardoor ik op een vlotte manier aan mijn roze pasje gekomen ben, met een B erop weliswaar 😉

  Ik heb geen moment spijt gehad van de keuze voor Rittenburg, en kan (en zal) iedereen deze rijschool aanbevelen.

  Ik heb tijdens de lessen een leuke tijd gehad en zag er nooit tegenop, ik ben dan ook blij dat het dankzij jouw moeite donderdag toch gelukt is, waar ik er eerst toch wel tegenop zag.

  Waarschijnlijk rij ik binnenkort rond in een zilvergrijze Citroën C3, ik laat me wel zien/horen!

  Groetjes,

  Tom

 • Annemieke says:

  Wat ben ik blij dat ik (na een mislukte start) bij jou ben gaan lessen. Afgelopen maandag mijn rijbewijs opgehaald en hij is zooooo mooi:)! Ik ben lekker aan het rijden in verschillende auto’s. Af en toe moet ik worden afgeremd, omdat ik autorijden echt leuk ben gaan vinden. Omrijden is voor mij geen probleem! Je gaat mij zeker tegenkomen hier en daar! Bedankt voor alles & dat er nog heel veel mensen mogen slagen!

  Groetjes!

 • michael willems says:

  hee frank(beter laat dan nooit)
  bedankt voor de gezellige rijlessen,

  maar goed dat ik van die lessen niets heb gebruikt tijdens het afrijden:P

  succes met verdere lessen:)

  hopelijk hebben die het net zo gezellig in de auto als ik had;)

  tot weer ziens op de weg

  groeten michael

 • Melvin says:

  Hee Frankie!

  Ik weet nog heel goed dat je voor de deur stond en k met knikkende knietjes achter die pendalen ging zitten.

  We hebben een hoop gelachen en altijd gezellige en leerzame lessen gehad!

  Naast al die gezelligheid ook redelijk wat in de privé sfeer meegemaakt waar je altijd heel open en nuchter over was.

  Hé frank je bent n top gozer

  Ik wens Lies en jou nog een super tijd.

  Groeten en tot toeteren, Melvin

 • Jerry says:

  Hey Frank!
  Ik vond het altijd wel lache met jou in de auto! Bedankt voor m’n rijbewijs!

  Ik zal nog wel een keer toeteren wanneer ik je tegenkom! 😛

  Groetjes,

  Jerry

  PS: Dit is de eerste keer dat ik je nieuwe site zie 😮 Mooi gemaakt man!

 • Lois says:

  Zag je me vd week? ik toeterde:D!

 • Adne says:

  Hey frank!
  Nogmaals ontzetten bedankt voor de top lessen, het was altijd weer een feestje om te lessen bij jou. Ik ben echt ongelofelijk blij dat het nog voor mijn trip gelukt is, en ik weet zeker dat dat niet zomaar bij elke rijschool gelukt was! Als ik terug kom uit Amerika zal ik zeker naar je toeteren en het lijkt me een eer om jou is
  te vervoeren in me vliegtuig 😉

  Pas op voor de reigers,

  Adne

 • Milène says:

  Eeey Frankie,

  Jaaaaaaaa ik heb hem eindelijk!!!:D

  Ik wou je nog even een keertje bedanken voor alles, en de gezelligheid!!!

  Had altijd weer zin in de rijles.

  Heb heel veel geleerd maar 1 ding heb je mij echt niet kunnen bijbrengen: Mijn gevoel voor richting, oriëntatie en herkenning. Maar dat licht zeker niet aan jou hoor! Ik mis dat knopje in mijn hoofd gewoon, gelukkig hebben we mijn nu al beste vriend TomTom nog:D

  Het komt allemaal wel goed.

  Nog een keerjte heel erg bedankt voor de leuke en leerzame tijd!

  En wou ook nog even zeggen dat ik geen een keer bang ben geweest naast jou om een botsing te maken ofzo.

  Groetjes Milène en tot toeters!

 • David says:

  Hi Frank!

  Bedankt voor de rijlessen en het omkopen van een cbr’er in functie!

  Binnenkort kom ik even met mijn bus langs wat stoelen opmeten!

  Groeten,

  David!

 • Loïs says:

  aaaaaah jeeej eindelijk geslaagd! hè Frank, waar blijft mn mooie foto?

  Wat een gezellig lessen hebben we gehad hè? haha veelste veel gepraat! Lachen om je stomme humor! haha, was echt een gezellig tijd elke week anderhalfuur! en nu, is het eindelijk voorbij! Maar buiten dat het gezellig was heb je me natuurlijk ook hardstikke goed auto leren rijden! Ga het wel missen hoor elke week anderhalfuur! Je ziet me vast snel in een autotje over de weg heen rijden en dan zal ik zeker naar je toeteren!

  Bedankt voor alles!

  X Loïs

 • Manja says:

  Aller tofste Frank!

  Wat was het een bijzondere tijd met jou!

  Ik heb veel dingen geleerd.. voornamelijk autorijden maar af en toe kom je je zelf tegen en ik ben trots op jou hoe je me gesteund hebt en dat waardeer ik enorm!

  En voor de nieuwe (toekomstige)leerlingen van Frank.. maak je maar niet ongerust.. een van de eerst rijlessen had ik bijna een botsing gemaakt.. hahaha.. maar ik vroeg, toen ik geslaagd was aan Frank of hij zich dat moment nog kon herinneren maar dat wist hij niet meer.. Duss het is echt niet erg als er een keer bijna iets mis gaat!

  Heel veel succes allemaal, maak er een mooie tijd van!

  Frank nogmaals bedankt!

  Liefs en een kusje op je neus(K)Mannie

 • Anne says:

  Zeer zeer gezellige tijd gehad! Ik vond het zo leuk dat ik moeite had om je los te laten na het halen van mijn rijbewijs 🙂 ik zie je vast nog wel een keer!
  Xxx

 • leon says:

  nou frank de eerste 1500 kilometers zitten er op. heerlijk hoor dat rijbewijs !!

  groetjes leon

 • Arend says:

  hey frank

  ik vond het een gezelige tijd dat ik bij je heb gelest.

 • Els Nouwens says:

  Hee Frank!

  Ziet er goed uit hoor de site. Mooi die foto’s! Ik ben ondertussen lekker aan het genieten van mijn roze pasje en autootje! Goed bezig dus. Jammer dat je er alleen zo lui door wordt he, de fiets blijft wat vaker in de schuur staan!

  Succes nog! En nogmaals bedankt voor alles.

  Groetjes, Els

 • Chaveli Pattiapon says:

  Hoi Frank!!

  Heel erg bedankt voor de goede en fijne lessen! Je hebt altijd gezorgd dat ik me op me gemak voelde achter het stuur zelfs als ik een foutje maakte nam je dat op een hele fijne manier op dan deden we het gewoon nog een keer opnieuw over en ging het goed!

  Ik ben daarom ook in 1x geslaagd! Had ik niet verwacht van mezelf… Bedankt voor alles en blijf vooral zo doorgaan!

  Groetjes Chaveli.

  Ps. En nog hele fijne feestdagen!

 • Femke van Moorsel says:

  Ik heb het heel erg naar mijn zin gehad tijdens de rijlessen met Frank. Het waren gezellige en ook nog is leerzame lessen:)

  Foutjes maken was niet erg (behalve in z’n 3 wegrijden terwijl Frank net een vers kopje koffie heeft gehaald:P) haha maargoed hier heeft ie gelukkig zelf ook om kunnen lachen:D

  Ik heb er ongeveer 5 maandjes over gedaan en ben in 1 keer geslaagd;)

  Dus Frank, nogmaals bedankt en ga zo door!

 • Mike van der Voort says:

  Ik heb een gezellige tijd gehad in die Suzuki waar Frank net aan in paste :P.
  Moest wel vaak iet wat vroeg lessen, maar het was zeker de moeite waard. Heb nu inderdaad me roze passie en kan gaan waar ik heen wil.
  Voor me examen nog even een uurtje gereden en werd er nog ff een bakkie aangeboden om je tot rust te laten komen.
  Frank bedankt voor de lessen en de gezelligheid, en blijf vooral zo doorgaan!

 • André says:

  rittenburg is echt een top rijschool:)!
  ik begon 22-01-09 met lessen en bij deze rijschool was ik ook zo weer klaar! 4,5 maand lessen gehad en in 1 keer geslaagd! nou dat zegt wel wat over frank!
  heel veel gelachen daar in die blauwe auto met die man naast me met de bekende gele bril!
  bedankt voor de lessen:)
  gr andre

 • Marlies Moolenaar says:

  Naar de lessen keek ik eigenlijk altijd wel uit, tja soms heb je gewoon je dag niet. Dat gebeurt waarschijnlijk iedereen wel eens.
  De lessen werden rustig opgebouwd en konden ook op gunstige tijdstippen. En het gaf niet als je (weer) eens iets niet goed deed. Maar het valt dan ook zeker niet goed te praten om zomaar door rood te willen rijden ;).
  Ook de extra tijd vlak vóór het praktijkexamen vond ik erg prettig.
  Maar ben nu heel blij met mijn roze pasje! Het was wel even wennen om alleen de weg op te gaan, maar het bevalt goed.
  Groeten,
  Marlies

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.